Kenteken herkenning

Bedrijven met veel mensen in dienst of privé locaties kunnen vaak een slagboom of een poort hebben bij de ingang van het gebied.

Deze slagboom of poort gaan automatisch open, dit kan via een knop of een pasje, maar ook via kentekenherkenning. Als er toegang verleent wordt via kentekenherkenning kijkt er een kenteken camera naar de voor of achterkant van de auto en scant het kenteken in.

Kentekenherkenning_Set_LetUGO

Wanneer uw kenteken in de database gevonden wordt kan u binnen gelaten worden, wanneer dit niet zo is kunt u niet naar binnen rijden. Bij de camera wordt speciale software bijgeleverd die er voor zorgt dat deze geavanceerde toegangscontrole goed werkt.

In deze software kunt u zien welke auto er bij de ingang staat en welk kenteken bij de auto hoort. Als er een kenteken in het systeem geplaatst moet worden kan dit gemakkelijk via de software worden gedaan. Niet alleen de kentekens die toegang krijgen worden opgeslagen, ook de overige kentekens die geen toegang hebben worden opgeslagen in de database. Dit kan er voor zorgen dat als een kenteken dat voor de toegang staat toch naar binnen kan of als er voor de toegang een misdrijf plaatsvind, het kenteken doorgegeven kan worden aan de politie.

Author:

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *