Woonkamer splitsen.

Veel huishoudens hebben een grote woonkamer met eet en woon gedeelte. Waardoor je vaak met loze ruimtes zit waar u dan weer een kast neer moet zetten als opvulling. Wat veel mensen vergeten is dat er dan ook meer gestookt moet worden om deze kamer op te warmen. Veel mensen overwegen het dan ook om het te splitsen in twee aparte kamers. Het is daarom ook zeker een overweging om te nemen denk aan bijvoorbeeld en suite deuren of  een kamerensuite. Dit zijn laat maar zeggen muren met een schuifdeur. De muur is samengesteld door kasten en 2 schuifdeuren, dat er voor moet zorgen dat als je de schuifdeuren dicht hebt de twee kamers scheiden. Het is super handig,

38

– Ten eerste de kamers worden apart verwarmd en blijven daarom warmer omdat de ruimtes kleiner zijn.

– Ten tweede als je kinderen druk aan het spelen zijn in de voorkamer doe je de schuifdeuren dicht en laat je ze spelen terwijl u rustig uw krantje of boek kunt lezen.

– Ten derde u hoeft geen onnodige kasten in huis te halen waar u spullen in opbergt want bij de schuifdeuren zitten twee losse kosten ingebouwd waardoor je er extra spullen kunt opbergen.

Het is daarom super handig om een kamer en suite te laten ontwerpen die aan uw wensen voldoet. De prijs kwaliteit van dit soort suite’s zijn aanzienlijk goed en tevens 10 jaar garantie op kamer en suite. dus aankomende 10 jaar geen omkijken naar de suite deuren.

Author:

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *