3 redenen om wieltjes onder je meubels te plaatsen

Je ziet ze steeds vaker: wieltjes onder verschillende soorten meubels. Dat is eigenlijk ook niet zo gek, want meubels met wielen zijn eigenlijk hartstikke handig. Er zijn dan ook meer dan genoeg redenen om wieltjes onder je meubels te plaatsen. In dit artikel sommen we er een paar voor je op. Wie weet doe je er wel inspiratie mee op.

 

Goed, wieltjes dus. Onder meubels zijn ze hartstikke handig, maar je kunt niet altijd meubels met wieltjes kopen. Soms moet je ze er nog zelf onder zetten. Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn, bij WielenOutlet koop je bijvoorbeeld verschillende soorten meubelwieltjes om onder je meubels te plaatsen.

  1. Je inrichting is flexibel

Zo af en toe is het leuk om je meubels eens anders weg te zetten. Dit zorgt ervoor dat bijvoorbeeld je woonkamer weer een frisse look krijgt, zonder dat je nieuwe spullen moet kopen, of grote aanpassingen moet maken. Door wieltjes onder je meubels te plaatsen, wordt dit veel makkelijker. Je kunt zo namelijk heel gemakkelijk al je meubels naar een andere plek rollen. Zo hoef je niet meer met drie man die veel te zware bank naar de andere kant van de kamer te zeulen, maar rol je de bank simpelweg in je eentje opzij. Natuurlijk kun je de wieltjes vervolgens op de rem zetten, zodat je meubels niet steeds wegrollen. Wel zo handig!

  1. Makkelijk schoonmaken

Nog een voordeel van meubels op wieltjes, is dat het schoonmaken een stuk makkelijker gaat. Waar je normaal bijna op de grond moet gaan liggen, of je in lastige bochten moet wringen om bij die plekken te kunnen komen, hoef je met wieltjes onder je meubels geen moeite te doen. Je kunt zo gemakkelijk je kast, bank, of tv-meubel opzij zetten om eronder en erachter te stoffen en te poetsen. 

  1. Het is handig voor mensen die wat minder ter been zijn

Wieltjes onder meubels kunnen ook erg handig zijn voor mensen die iets minder goed ter been zijn. Een tafel is zo namelijk een stuk makkelijker wat dichterbij geschoven. Voornamelijk onder stoelen kunnen wieltjes erg handig zijn voor mensen die slecht ter been zijn. Het aanschuiven van een stoel aan tafel en het weer van tafel schuiven wordt zo een stuk makkelijker.

Author: admin

Share This Post On