Buiten spelen!

Buiten spelen is iets wat voor kinderen geweldig is, het liefste van ‘s ochtends tot ’s avonds en dan nog verder. Tikkertje, verstoppertje en oorlogje zijn spelletjes die kinderen vaak doen en leuk vinden.

Doen alsof een stok een pistool is of de bosjes is een clubhuis of een basis. Dit zijn dingen die jongens vaak doen als ze buiten spelen en natuurlijk houden ze er ook wel van om met een speeltoestel of een schommel te spelen.

axi_ella_2

Als we kijken naar goed buitenspeelgoed dan moeten we denken aan bijvoorbeeld de speelhuisjes met of zonder glijbaan, de schommels en zandbakken. Maar het is niet alleen leuk, als de kinderen buiten spelen en anderen tegen komen maken ze vaak ook nieuwe vrienden en spelen ze nooit alleen.

Er zijn ook spelletjes die je samen met de kinderen kunt doen als u buiten speelt met ze, zo kunt u met de kinderen gaan voetballen of lummelen. Vaak vinden de kinderen dit leuk en wordt de band tussen kinderen en ouders ook beter.

Met stoepkrijt tekenen op straat vinden de meisjes vaak leuk en als ze de ruimte hebben dan komt ook de creatieve geest van deze meisjes los. Geef deze meisjes de ruimte en u krijgt prachtige tekeningen op de stoep of op de straat.

Author:

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *