De goede keuze netwerkkabel

Als je het internet wilt gebruiken via een computer, heb je een internet kabel nodig. Een kabel kopen die veel hogere snelheden aan kan dan dat u gebruikt is niet nodig, het kan zijn dat u meer geld uitgeeft terwijl het niet nodig is.

Onder de goede kabel valt de lengte, kwaliteit en de soort kabel. De lengte kunt u liever te veel hebben dan te weinig. Wanneer hij te kort is moet u wellicht uw computer verplaatsen of een nieuwe kabel kopen waar door u meer onnodige kosten maakt.

cat7-025m-groen-sstp-pimf-halogeenvrij-patchkabel

De soort kabel wordt bepaald door welke categorie de kabel in valt. Dit wordt bepaald door de snelheid en frequentie die de kabel aan kan. Je hebt de oudere Cat 5 kabel die tot de 1.000Mb/s aan kan en 100mhz, de iets nieuwere Cat 6 kabel die 10.000Mb/s aan kan en 250mhz. De verbeterde Cat 6a kabel die Kan dezelfde snelheid aan als de Cat 6, maar de frequentie is 2 keer zo hoog. Deze kabel kan dus in plaats van 250mhz, 500mhz aan. En de allernieuwste Cat 7 Kabel die snelheden tot 10.000mhz aan kan met een frequentie van 1.000mhz.

Over de kwaliteit van de kabel valt nog te debatteren, mensen zeggen soms dat het ligt aan het materiaal wat gebruikt wordt of gewoon aan welk merk u koopt. ik vind zelf dat kabels met koperen aderen het beste zijn en ook steviger zijn waardoor minder vaak kabelbreuk voorkomt.

Author:

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *