De winterjas mannen opties

In de winter is het belangrijk om een goede jas te hebben, hij moet zowel klimaatbestendig als stijlvol zijn. Waarschijnlijk moet je dus goed zoeken naar die jas, maar je kan het jezelf makkelijker maken door van tevoren een soort winterjas heren te kiezen uit de onderstaande opties.

 

winterjas mannen

 

Parka jassen heren

De parka jassen voor heren kun je eigenlijk wel de ideale winterjas noemen, ze zijn behalve stijlvol enorm warm en waterafstotend. Bovendien hebben de meeste parka’s een capuchon waardoor je hoofd warm en droog blijft. Hij ziet er erg stoer uit, vooral als je hem in een donkere kleur als zwart, groen of blauw kiest. Bovendien kun je hem met een bontkraag nemen als je hiervan houdt, en anders heb je ook genoeg parka jassen heren zonder bontkraag.

 

De gewatteerde winterjas mannen

Deze jas is behalve enorm warm ook nog eens ontzettend licht en hij ziet er sportief uit, ideaal dus voor de winter. Bovendien kun je er beter in bewegen dan in een lange parka, ideaal dus als je veel buiten aan het doen bent en veel moet kunnen bewegen. Maar ook van de gewatteerde jas heb je langere en dikkere versies wanneer je een echte koukleum bent.

 

Leren winterjas heren

Je denkt misschien dat je een leren jas alleen in de zomer aankan, maar hij past zich prima aan zolang het maar niet te koud wordt. De leren jas is ideaal voor de laatste dagen van de herfst en de eerste dagen van de lente, wanneer het nog fris is maar niet meer vriest. Bovendien is geen enkele jas zo klassiek en stijlvol als het leren jack. Bovendien hoeft een leren winterjas heren niet alleen maar zwart te zijn, ook bruin of grijs zijn simpel en zien er stijlvol uit.

Wanneer je een van deze drie winterjassen kiest dan ben je ervan verzekerd dat je warm en stijlvol de winter doorkomt. Kies vooral een winterjas die goed bij jouw kledingstijl en leven past, wanneer je een sportiever type bent dan is een gewatteerde jas beter voor jou, terwijl een leren jas beter bij je past wanneer je er stoerder uitziet.

Author: admin

Share This Post On