Dit is wat Solid Surface is en waarom het steeds vaker wordt gebruikt

Je kent het waarschijnlijk nog niet of je hebt ervan gehoord maar weet niet wat het echt is. Kort gezegd is het een kunststof die veel betere eigenschappen heeft dan andere oppervlakken. Waarom dat is leggen wij je hieronder uit.

Wat is marlan solid surface?

Het is een kunststof die veel duurzamer is en van hogere kwaliteit. Het heeft ook nog een betere bescherming van het oppervlak. Dit product is gemaakt in Nederland maar tegenwoordig vind je het overal ter wereld terug. Je kunt het overal plaatsen in de keuken, badkamer of wc. Het maakt niet uit waar je het wilt het is overal geschikt.

De letterlijke betekenis is een oppervlakte materiaal van massief.  Het materiaal heeft unieke eigenschappen en ziet er luxe uit. Het is gemaakt van een speciaal ontwikkeld polyesterhars, kleur dragers en minerale vulstoffen. Over het algemeen zie je ze terug in de witte kleur mat. Het is ook mogelijk om andere kleuren te kiezen daarom is Marlan zo speciaal.

Wil je in de woning iets unieks hebben? Dan is het natuurlijk saai om te kiezen voor de meest standaardkleuren. Misschien heb je een specifiek thema in de kamer. Je kunt de kleur daar dan op aanpassen. Het hoeft niet meteen een felle kleur te zijn, het kan een kleur die licht is zijn dat is geen probleem. Het past bij elke omgeving.

Wat is er zo mooi aan?

Wat zo opvallend is aan de solid surface is dat het helemaal glad is. Het voordeel hiervan is dat het voor viezigheid en bacteriën lastiger is om erbij te komen. Dit resulteert in een hygiënische omgeving voor jou. Het is ook nog eens vlek werend. Weinig schoonmaakwerk zit hieraan. Doordat het ook een massief product is hoef je niet bang te zijn voor beschadigingen die veeg je zo weg zonder het te zien.

Ben je inmiddels geïnteresseerd geraakt in wat het is en hoe het er dan uitziet? Kijk hier voor voorbeelden en extra uitleg over het materiaal en het uiterlijk van de marlan solid surface.

Author: admin

Share This Post On