Nachtlamp

Veel kinderen voelen zich niet prettig in het donker. Daarom slapen zij vaak moeilijk in. Met een nachtlampje of projector kan je kind zich beter ontspannen. Hoera: je kind slaapt beter, en wordt uitgeruster wakker. En een uitgerust kind betekent een kind dat vrolijk en rustig is, en dat beter kan leren. Maar natuurlijk is een nachtlamp niet alleen bedoeld voor kinderen. Ook volwassenen kunnen veel plezier beleven aan een bedlamp. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leeslamp, om heerlijk op je gemak die fijne glossy nog eventjes door te bladeren?

 

Nachtlamp

MONSTERS ONDER HET BED EN IN HET STOPCONTACT

Bijna alle kinderen zien wel eens monsters onder het bed. Dit is normaal: kinderen hebben immers een rijke fantasie. Een bedlamp geeft ze genoeg licht om te zien dat ze niet in gevaar zijn. Vertel je kind dat gemene monsters bang zijn voor het licht van de nachtlamp, maar dat er ook lieve monsters zijn die je juist beschermen. Deze dappere monsters vind je als bedlamp in de nachtlampshop. Ze zijn zo slim dat ze zichzelf automatisch uit kunnen schakelen!

SCHATTIGE BEDLAMPEN

Nachtlampen zijn niet alleen functioneel, maar ook decoratief. Voor de babykamer heeft de nachtlampshop bijvoorbeeld een hanglamp met een schattig beertje zittend op de maan. Maar er zijn ook bedlampen en leeslampen van populaire characters van internet, film en televisie. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bedlamp van Nijntje, Frozen nachtlamp en de Smurfen? Of koop een nachtlamp van het favoriete dier van je kind.

MUSTHAVE NACHTLAMPEN VOOR MANNEN

Elke zichzelf respecterende man heeft uiteraard alle parafernalia van Star Wars in huis. Daarom mogen de bedlampen van Darth Vader en de Storm Troopers niet ontbreken. En wat dacht je van een leeslamp of bedlamp in de vorm van een lichtzwaard? Dat is een prachtig cadeau voor elke fan. Een wijze en bedachtzame Yoda als leeslamp zorgt vast en zeker voor een inspirerende droom. Aarzel dus niet langer en bestel die mooie bedlamp voor op zijn nachtkastje. Al zijn vrienden zullen jaloers op hem zijn!

ASSORTIMENT

De nachtlampshop heeft verschillende soorten lampen in haar assortiment. Dat zijn leeslampen, maar ook bijvoorbeeld bedlampen die de hele nacht aanblijven, evenals bedlampen die voorzien zijn van een automatische aan- en uitschakeling. Verschillende nachtlampen functioneren ook als wekker. Een weklamp schakelt zichzelf automatisch in, zodat je wakker wordt door het licht. Voor de meeste mensen is dat een fijner begin van de dag dan om wakker te worden door een luid, agressief geluid. Een lichtprojector is een nachtlamp die absoluut aan te bevelen is voor kinderen én voor volwassenen. Een van deze nachtlampen projecteert bijvoorbeeld een prachtige sterrenhemel terwijl er tegelijkertijd kinderliedjes of natuurgeluiden afgespeeld worden. Dit exclusieve model bedlamp kan bovendien aangesloten worden op je mp3 speler, zodat je van je eigen muziek kan genieten. Een echte aanrader dus, hoewel je als leeslamp liever een model zou kiezen dat je vast kan clippen aan je nachtkastje of aan je boek. De meeste leeslampen kun je trouwens ook prima gebruiken op je bureau!

EEN NACHTLAMP ALS SLAAPTRAINER

Sommige kinderen weigeren het om te gaan slapen. Ze zien het leven als één groot avontuur, waar ze niets van willen missen. Leg hen uit dat ze in hun droom ook allerlei spannends kunnen beleven, en schaf een bedlamp voor ze aan die tegelijkertijd een slaaptrainer is. Door de projecties van deze nachtlamp leren ze wanneer het tijd wordt om te gaan slapen. Dit werkt als een liefdevolle suggestie, waardoor ze langzaam weg zullen dommelen. Een leeslamp is voor dergelijke kinderen een minder goed idee. Door de spanning van het lezen zullen ze nog langer wakker blijven.

HET COMFORT VAN EEN LEESLAMP

De meeste mensen lezen tegenwoordig op hun telefoon of tablet in bed. Dit is niet verstandig, want het blauwe licht houdt je wakker. Lees liever een boek of een tijdschrift met een goede leeslamp. Kies een leeslamp die je aan je boek vastzet als je je partner niet wilt storen. Een dergelijke leeslamp is heel makkelijk te verplaatsen, zodat je de leeslamp ook overdag in je luie stoel kunt gebruiken.

VOEDING EN VEILIGHEID VAN DE NACHTLAMPEN

De meest eenvoudige bedlampjes worden rechtstreeks in het stopcontact gestoken. Andere modellen worden met een stekker aangesloten op het lichtnet. Met een transformator wordt de interne batterij van de bedlamp of leeslamp opgeladen, als die aanwezig is. Nachtlampen die alleen op batterijen werken zijn ook te krijgen in de nachtlampshop. Neem contact op met de klantenservice als er iets niet helemaal duidelijk is. De Nachtlampshop wil graag dat je blij en tevreden gaat slapen!

Author:

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *