Op maat gemaakte glazen spiegels: Een mooie toevoeging aan elk interieur

Een mooie spiegel is een onmisbaar item in elk interieur. Het is niet alleen functioneel om jezelf te kunnen bekijken, maar het kan ook een echte eyecatcher zijn in je woning. Bij Glazz kun je terecht voor op maat gemaakte glazen spiegels in verschillende vormen en maten. Hieronder lees je meer over de voordelen en mogelijkheden van op maat gemaakte glazen spiegels.

De voordelen van glazen spiegels op maat

Op maat gemaakte glazen spiegels hebben verschillende voordelen. Ten eerste kun je zelf de grootte, vorm en afwerking bepalen. Hierdoor past de spiegel perfect in jouw interieur en kun je het precies afstemmen op jouw wensen. Daarnaast is glas van hoge kwaliteit en gaat het lang mee. Ook is glas gemakkelijk schoon te maken en geeft het een luxe uitstraling aan je interieur.

Mogelijkheden van op maat gemaakte glazen spiegels

Bij Glazz kun je kiezen uit verschillende soorten spiegels. Zo kun je gaan voor een standaard rechthoekige spiegel, maar ook voor een spiegel met afgeronde hoeken, een ovaalvormige spiegel of een spiegel met facetrand. Een facetrand is een schuine rand rondom de spiegel, wat zorgt voor een extra luxe uitstraling. Daarnaast kun je kiezen voor een spiegel met een gekleurde achterwand, wat zorgt voor een mooi en speels effect.

Spiegels op maat voor in de badkamer

Een spiegel in de badkamer is onmisbaar. Het is niet alleen handig om jezelf te kunnen bekijken, maar het zorgt ook voor een ruimtelijk effect. Bij Glazz kun je terecht voor op maat gemaakte spiegels voor in de badkamer. Denk bijvoorbeeld aan een spiegel op maat voor boven de wastafel of een spiegel met geïntegreerde verlichting voor een extra luxe uitstraling.

Spiegels op maat voor in de slaapkamer

Een grote spiegel in de slaapkamer kan zorgen voor een ruimtelijk effect en kan daarnaast ook functioneel zijn. Bij Glazz kun je terecht voor op maat gemaakte spiegels voor in de slaapkamer. Denk bijvoorbeeld aan een grote staande spiegel of een spiegel op maat voor aan de wand.

 

Author: admin

Share This Post On