Regionaal meer bekendheid creëren met autobelettering

Wie met zijn bedrijf beter bekend wil worden in de regio kan dat op een succesvolle manier doen met autobelettering. Bij autobelettering worden je bedrijfsauto´s voorzien van tekst en/of logo’s van je bedrijf. Ook vrachtwagens zijn uitstekend geschikt voor reclame met behulp van autobelettering, want die zijn vrijwel continu wel ergens op de weg te vinden. Het meeste effect van autobelettering is te bereiken door te kiezen voor opvallende ontwerpen, die op het volledige wagenpark van je bedrijf worden aangebracht. De belettering beschadigt de lak van de auto’s niet en kan tot wel 8 jaar meegaan.

Autobelettering in Groningen

Als je een bedrijf hebt dat actief is in het noorden van het land is kun je de autobelettering laten doen in Groningen. Het voordeel is, dat je dan niet alle wagens van je bedrijf naar een plek op grote afstand in Nederland moet brengen. Dat zou betekenen dat je de auto’s minimaal een dag niet kunt inzetten voor je bedrijf, wat organisatorisch vervelende gevolgen kan hebben. De autobelettering in Groningen laten doen kan soepel worden geregeld. Het beletteren duurt ongeveer een dag en je kunt het zo organiseren dat er elke dag één of enkele auto’s worden voorzien van autobelettering.

Welke afbeelding wordt gebruikt?

Het ligt voor de hand om het logo van je bedrijf op de auto te laten zetten, misschien in combinatie met de naam van je bedrijf. Bedrijven die echt willen opvallen besteden echter wat meer werk aan de afbeelding die wordt gebruikt. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de gehele auto te voorzien van een opdruk. Een bedrijf dat gespecialiseerd is in het wassen van auto’s kan kiezen voor een opdruk van vuil en bladeren die op de auto liggen, met de boodschap dat zij die snel en goedkoop kunnen reinigen. Je hebt dan in elk geval een opvallende auto, die door veel mensen zal worden herkend.

Advies vragen

Ongeacht voor welk soort autobelettering wordt gekozen is het goed om advies te vragen aan de professionals die de auto gaan bedrukken. Zij hebben veel ervaring in de effecten die met afbeeldingen worden bereikt. Vaak kunnen ze zelfs nog nuttige tips geven, waardoor het effect van de belettering wordt versterkt en het resultaat nog beter is.

 

Author: admin

Share This Post On