Soorten voetbaldoelen

Op de markt zijn verschillende soorten voetbaldoelen te koop. Zo kan je kiezen voor aluminium voetbaldoelen, stalen voetbaldoelen of houten voetbaldoelen. Al deze doelen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, met stevige doelnetten, waardoor het aanbod erg groot is.

Aluminium voetbaldoelen

Een veel gekozen doel is het aluminium voetbaldoel omdat deze veel voordelen biedt. Een aluminium voetbaldoel is namelijk erg licht van gewicht en daarom makkelijke te verplaatsen. Een stalen voetbaldoel is bijvoorbeeld veel zwaarder om te verplaatsen en vooral voor kinderen is een aluminium doel een goede uitkomst. Daarnaast roest het aluminium niet en heeft het doel een lange levensduur. Bovendien zijn de doelen onderhoudsvriendelijk en goed voor het milieu. De doelen worden echter voornamelijk gekozen om het lichte gewicht.

Stalen voetbaldoelen

De populairste voetbaldoelen zijn toch echter de stalen voetbaldoelen. Stalen voetbaldoelen zijn namelijk een stuk goedkoper dan aluminium doelen. Vaak kan je twee stalen doelen krijgen voor de prijs van een aluminium doel. Daarnaast is staal een metaal dat sterk en kwalitatief goed in orde is. Een stalen doel is ook wat zwaarder en staat daarom ook stevig op zijn plek en zal niet snel omwaaien.

Houten voetbaldoelen

De houten voetbaldoelen worden gekenmerkt door hun robuuste vormgeving. De houten doelen zijn sterk van zichzelf en kunnen heel goed tegen weersinvloeden. Ook een houten voetbaldoel is een stuk goedkoper als een aluminium voetbaldoel. Door de hoge kwaliteit van het hout, gaat ook een houten voetbaldoel lang mee. Ook de houten voetbaldoelen zijn in diverse afmetingen verkrijgbaar.

 

Author:

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *