Tips voor bestelbus huren

Een busje huren klinkt heel makkelijk maar vaak komt er meer bij kijken dan gedacht. Niet op de hoogte zijn van allerlei zaken rondom een busje huren kan leiden tot onverwachtse kosten, daarom willen wij u op weg helpen met een aantal tips voor het huren van een busje.

Het formaat

Voordat u een bestelbus huren gaat doen bij één van de vele aanbieders, is het handig om te kijken welke oppervlakte u nodig denkt te hebben. Het is natuurlijk zinloos om een grote bestelbus te huren als u maar een klein gedeelte hiervan gaat gebruiken, dat is geldverspilling. Eveneens komt u voor een probleem te staan als u een te kleine bestelbus huurt. Kijk dus goed naar wat u heeft en wat de bestelbus u te bieden heeft.

Toeslagen

Let goed op de toeslagen die erbij komen wanneer u een bestelbus huurt. Verschillende wagens zullen verschillende toeslagen toepassen en dit kan zelfs per verhuurder verschillen. Het beste is om er van uit te gaan dat de wagen die u probeert te huren nog toeslagen heeft, zo komt u nooit voor een verassing te staan.

Noodnummer

Wanneer u een bestelbus huurt dan is het slim om het noodnummer ergens op te schrijven waar u er snel bij kunt komen. Mocht er in de tijd dat u de bestelbus huurt iets gebeuren dan kunt u snel de verhuurder bellen om de situatie uit te leggen en wellicht om hulp te vragen. Het noodnummer moet het eerste nummer zijn wat u belt nadat u het alarm nummer heeft gebeld als er een ongeval is gebeurd.

Beschadigingen

Wanneer u de sleutels tot de bestelbus krijgt is het slim om gelijk te kijken of er beschadigingen binnen of buiten het busje zijn. Als u deze beschadigingen niet doorgeeft dan kunt u aansprakelijk gesteld worden voor deze schade en dat zou zonde zijn van uw geld. Zo is het ook wel netjes om te laten weten als u de bestelbus beschadigd heeft zodat de volgende huurder niet in de problemen komt te zitten.

Algemene Voorwaarden

Het kan handig zijn om de algemene voorwaarden te lezen voordat u een bestelbus huurt. Op deze manier weet u wat uw rechten en plichten zijn tijdens het huren en kunt u verschillende handige dingen lezen zoals hoe de borg behandeld word, hoe en waar u de bestelbus moet inleveren en nog veel meer. Het kan een hele lap tekst zijn maar het is het zeker waard om te lezen.

Author:

Share This Post On

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *