Waar kun je enkelzijdige textielframes voor gebruiken?

Informatie en presentatie kunnen op allerlei manieren worden getoond met behulp van een aluminium doekframe. Je hebt hiervoor een doek en bijvoorbeeld deze enkelzijdige textielframes nodig. Zeker wanneer je voor een peesdoek kiest, is het heel eenvoudig om het doek in het frame te plaatsen en voor meerdere doeleinden te gebruiken. Textielframes hebben een breed scala aan mogelijke toepassingen, waaronder kantoor decoratie, vitrines, tentoonstelling ramen, afscheiding van werkruimtes, shop-in-shop concepten en nog veel meer.

Een mooi frame met jouw visuals

Aluminium frames waarbij er een afbeelding op doek is gedrukt worden textielframes genoemd. Met een siliconen pees worden de afdrukken op het peesdoek gemaakt. Je bent vrij om zoveel aanpassingen aan de afdrukken te doen als je wilt. Je kunt hiermee snel een kamer of een beursstand een verbluffende uitstraling geven. Je kunt de textielframes gebruiken als wandbekleding, kamerscherm, displaywand of tentoonstellingswand. Omdat aan beide zijden van een textielframe een zeil kan worden bevestigd, is het ook een uitstekende keuze voor gebruik als ruimteverdeler in bijvoorbeeld grote hallen. Je hebt de mogelijkheid om je marketingboodschap of een andere afbeelding rechtstreeks op het doek te drukken. Dit trekt zeker de aandacht van de mensen. 

Een mooie presentatie

Bezoekers van een evenement, beurs of je bedrijf kunnen een geweldige eerste indruk krijgen van je bedrijf, merk, product of dienst door gebruik te maken van een reclamebanner die aan een textielframe is opgehangen. Dit soort display is zowel elegant als kosteneffectief. De textieldruk met je reclame kan ook gemakkelijk worden bijgewerkt wanneer dat nodig is. Textielframes zijn eigenlijk de perfecte verplaatsbare presentatiesystemen, omdat ze goedkoop geproduceerd kunnen worden. Op vakbeurzen bijvoorbeeld kun je een staand frame gebruiken als tentoonstellingswand om je waren uit te stallen. Je kunt je stand ook laten opvallen door tweezijdig bedrukte exemplaren op te hangen. Daarnaast zorgt een textielframe die prominent in de lobby of ontvangsthal van je bedrijf wordt opgehangen voor een indrukwekkende entree.

Author: admin

Share This Post On