Zo maak je thuis je eigen spa

Het allereerste wat je moet doen is de sfeer creëren. Zet een lekker rustig muziekje op en steek wat kaarsen aan voor het ultieme spa gevoel. Olie van lavendel is de beste geur om te ontspannen. Maar als je liever gaat voor een echte spa-geur is eucalyptus de beste aanrader. Kaarsen zorgen voor een romantische verlichting en de geuren voorzien je kamer van een heerlijke geur.

Als de sfeer is gezet, kan je je slippers aantrekken en haal je zachtste handdoeken tevoorschijn. Tijd om te genieten, hier kan weinig zorgtechnologie tegenop!

Maak je eigen spawater

Voor een echte spa-ervaring wil je natuurlijk ook echt spa-water drinken. Neem een groot glas met water en doe er je lievelingsfruit in. Bijvoorbeeld aardbeien, komkommer of citrus. Maar ook bessen geven een heerlijke smaak aan het water.

Stomen

Nu is het tijd om je gezicht lekker te stomen. Pak een grote kom of bak met heet water en gebruik een handdoek om het stoom naar je gezicht te richten. Het zal ervoor zorgen dat je poriën open gaan staan en de bacteriën worden afgevoerd. Deze behandeling werkt goed voor een acne-gevoelige huid.

Gezichtsmasker

Een heerlijke spa behandeling is natuurlijk een gezichtsmasker. Het zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd en voller raakt. Dankzij het masker zullen ook lijntjes of rimpels verminderen. Omdat iedere huid anders is, is het aan te raden goed te kijken welk masker bij jouw huidtype past. Smeer nooit zomaar een product op je gezicht!

Voetenbadje

Een voetenbadje is altijd goed. Je hoeft er geeneens de tijd voor te maken, want je kunt het ook gebruiken als je aan het werk bent. Je zet simpelweg een voetenbadje onder je bureau en werkt gewoon door. Als je droge voeten hebt is het een aanrader om azijn erbij te doen. Na het bad kun je je voeten extra verwennen met een lekkere crème!

Author: admin

Share This Post On